Zwanet Massink & helder adviseren

Hoe complex een juridisch dossier ook is, bij Zwanet rolt er altijd een scherp en helder advies uit. Met oog voor commerciële belangen én met praktische handvatten om mee verder te kunnen. Dat past ook helemaal bij haar stijl: kalm, realistisch en to the point. De specialisatie van Zwanet is het civiele vastgoedrecht. Ze adviseert, onderhandelt en procedeert vooral over het huurrecht en overige vastgoedgerelateerde commerciële contracten. Na de start van haar carrière in de advocatuur werkte ze enkele jaren als legal counsel bij internationale vastgoedbeleggers in kantoor- en winkelruimte. Zo leerde ze de ins en outs van deze business kennen. En daar plukken haar cliënten de vruchten van.

Zwanet heeft zowel aan de Rijksuniversiteit Groningen als aan de Universiteit van Amsterdam een master behaald. Ze is sinds 2014 actief in het vastgoed.

Zwanet Massink heeft als specialisatie in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd: Huurrecht woonruimte en bedrijfsruimte.

Nevenfuncties en -activiteiten

  • Diverse publicaties in vaktijdschriften (zoals het Tijdschrift Huurrecht in Praktijk).
  • Diverse publicaties in het Vastgoedjournaal.

Neem contact op met Zwanet Massink