Even voorstellen: Suzanne Faber

In augustus 2020 heeft Suzanne Faber het advocatenteam van Hielkema & co versterkt.
Wij stellen haar graag aan u voor!

1. Waar heb je hiervoor gewerkt?

Na mijn rechtenstudie heb ik vier jaar als advocaat gewerkt. Aansluitend heb ik bij een grote Amsterdamse woningcorporatie gewerkt, eerst als bedrijfsjurist en vervolgens als hoofd juridische zaken. Na 11 mooie jaren, waarin ik veel heb geleerd, was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

2. Wat trekt je aan in de advocatuur?

De dynamiek: geen dag is hetzelfde. Ik vind het mooi om nieuwe zaken te doorgronden en deze vervolgens al dan niet door middel van een procedure succesvol voor de client af te ronden. Ik houd van de creativiteit die hier vaak bij nodig is. Daarbij vind ik het leuk om weer voor verschillende cliënten te werken.

3. Waarom koos je voor Hielkema & co?

In mijn tijd bij Rochdale heb ik kennis mogen maken met een aantal kantoren. Hielkema & co bleef zich voor mij onderscheiden als kwalitatief sterk kantoor op het gebied van het vastgoed- en het huurrecht. Naast adviseren en procederen verzorgen de advocaten opleidingen en cursussen voor gerenommeerde juridische opleidingsinstituten, publiceren regelmatig vakliteratuur en dragen bij aan rechtsvorming. Dit onderscheidt Hielkema & co van andere advocatenkantoren. Het is een ambitieus kantoor met een enthousiast en gespecialiseerd team, waar ik graag onderdeel van ben. De praktijk sluit goed aan bij mijn afgeronde specialisaties en ervaring in het vastgoedrecht. Ten slotte krijg ik de gelegenheid om mij meer te richten op publiceren en doceren, wat ik erg leuk vind.

4. Wat zijn je hoogtepunten van de eerste weken bij Hielkema & co?

Een buitengewoon warm welkom inclusief gezellige borrel door een leuk en bevlogen team. Daarnaast was het bijzonder om na zoveel jaar weer opnieuw beëdigd te worden. Ten slotte heb ik al een aantal zaken naar tevredenheid van cliënten afgerond. Dit geeft mij veel energie en voldoening.