Hielkema & co is van start gegaan

Nieuwe naam, nieuw kantoor, vertrouwde expertise

U leest de eerste nieuwsbrief van Hielkema & co. We presenteren onszelf met trots. Op 1 januari zijn we van start gegaan, nadat de voorbereidingen achter de schermen al geruime tijd gaande waren. Er moest veel worden geregeld, maar het harde werk heeft resultaat gehad en heeft ons veel energie gegeven. De website staat, onze huisstijl en het logo hebt u inmiddels ook al gezien en ons team van enthousiaste mensen staat voor u klaar.

Hielkema & co is de verzelfstandiging van de vastgoedsectie van Unger Hielkema advocaten en bestaat uit advocaten Huib Hielkema en Jeroen Groenewoud, partners van het kantoor, Anne Maren Langeloo en Elsje de Bie, advocaat-medewerker en Marjolein Scheeper, juridisch medewerker. Op onze site kunt u de foto’s bij de namen zien met een korte persoonsbeschrijving. Daarnaast bestaat Hielkema & co uit secretaresses Petra Snabel-Evers en Marloes Boumnir-Berends en Erol Asik, financieel administrateur. Ook zij staan op onze site. Zo kunt u de gezichten eens zien van de mensen die u aan de telefoon krijgt.

Onze advocaten zullen u bij Hielkema & co blijven bedienen op de werkgebieden die u al kende van de vastgoedsectie van Unger Hielkema advocaten: we zijn diepgaand gespecialiseerd in de vastgoedpraktijk met een nadruk op het huurrecht van woon- en bedrijfsruimte. We blijven ons verdiepen in de vastgoed- en woningmarkt. Het gespecialiseerde karakter van het nieuwe kantoor biedt ons daar nog meer de ruimte voor. We denken met u mee over ontwikkelingen en praten u daarover graag bij.

In dat verband zullen wij op onze website regelmatig artikelen en nieuwtjes publiceren. Er staat nu al veel informatie op de site. We geven daarnaast (digitale) nieuwsbrieven uit en we zijn actief op Twitter (@Hielkemaco). Via al deze media zullen wij kennis delen, omdat we het leuk vinden om te doen en omdat we hopen dat we onze relaties hiermee van dienst zijn. In deze nieuwsbrief vindt u ook informatie over seminars die wij zullen organiseren. We hopen u van dienst te zijn met deze services.

Reacties op onze artikelen zijn van harte welkom. Deze kunt u per mail sturen naar info@hielkemaco.nl of natuurlijk rechtstreeks naar de auteur. We zijn benieuwd naar uw reacties op deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier,
Namens alle medewerkers van Hielkema & co

Jeroen Groenewoud